Siirry sisältöön
StaffMill -henkilöstövuokraus
  • Avoimet työpaikat
  • Suorahaku
  • Henkilöstövuokraus
  • Lupakortit
  • StaffMill
  • IN ENGLISH

Hygieniapassi

avoin hakemus

Parempaa työhygieniaa

Hygieniapassi toimii todistuksena elintarvikehygieenisestä tiedosta ja osaamisesta. Suomen elintarvikelaissa on määrätty, että hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Hygieniapassia vaaditaan muun muassa kahviloissa, ravintoloissa, suurkeittiöissä, kioskeissa, pikaruokaravintoloissa, elintarvikemyymälöissä, päiväkodeissa ja elintarvikkeita valmistavissa tehtaissa.

Hygieniapassi pitää hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluttua työn aloittamisesta. Näihin kolmeen kuukauteen lasketaan myös takautuvasti aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

 

 
 

Vastuullista henkilöstöpalvelua

StaffMill on henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen, suorahaun ja kokonaisvaltaisen henkilöstöhallinnon palveluja.
Tavoitat meidät puhelimitse  029 007 4040.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Google-plus Flickr Slideshare Youtube

Blogin luetuimmat

  • Helsingin henkilöstövuokraus
  • Jyväskylän henkilöstövuokraus
  • Kuopion henkilöstövuokraus
  • Joensuun henkilöstövuokraus
  • Mikkelin henkilöstövuokraus
  • Tampereen henkilöstövuokraus
  • Rakennusmiehen työpaikat
  • Kirvesmiehen työpaikat
  • Lähihoitajan työpaikat
  • Sosionomin työpaikat
  • Sairaanhoitajan työpaikat
  • Farmaseutin työpaikat
  • Sähköasentajan työpaikat
  • Myyjän työpaikat